Новогодний салат Перчатка
Інгредієнти:
відварене м'ясо свинини (можна і м'ясо курки) - 300 г;
буряк - 1 шт.;
картопля - 3-4 шт.;
чорнослив - 100 г;
морква - 2 шт.;
білки яйця - 3 шт.;
майонез - за смаком.
Сьогодні готуємо святковий новорічний салат у вигляді Рукавички. Інгредієнти цього салату прекрасно поєднуються один з одним. Смак виходить ідеальним.
1.Процес при Середніми шматочками нарізаємо 100 г чорносливу. Викладаємо чорнослив третім шаром нашого святкового салату. За власним смаком додаємо шар майонезу. Розрівнюємо його.готування новорічного салату Рукавичка.
Попередньо відварюємо 3-4 картоплини, даємо їй час охолонути. Потім натираємо її на крупній терці. Відправляємо натерту картоплю на блюдо, в якому будемо формувати та подавати новорічний салат. Стараємось акуратно і досить гарно сформувати перший шар салату у вигляді рукавички. За власним смаком додаємо шар майонезу. Можна використовувати йогурт і майонез в пропорції 50 на 50. Розрівнюємо цей шар.
2.Попередньо у підсоленій воді відварити 300 г м’яса свинини. Даємо йому повністю охолонути. Нарізаємо середніми шматочками. М'ясо висипаємо другим шаром. Акуратно його розрівнюємо по всій поверхні салату.
3. Середніми шматочками нарізаємо 100 г чорносливу. Викладаємо чорнослив третім шаром нашого святкового салату. За власним смаком додаємо шар майонезу. Розрівнюємо його.
4. Відварюємо 1 буряк. Даємо йому час охолонути. Натираємо його на крупній терці. Відправляємо натертий буряк четвертим шаром. Акуратно заповнюємо всю поверхню нашої страви.
5. На крупній терці натираємо 2 відварених моркви. Викладаємо натерту моркву поверх буряка. Необхідно додати стільки моркви, щоб повністю скрити шар буряка.
6. На крупній терці натираємо 3 курячих білка. За допомогою натертого білка формуємо хутряний відворот.
7. Ось так дуже просто готується такий святковий новорічний салат. Його смак і зовнішній вигляд обов’язково сподобається всім вашим гостям.
Комментарии
Отправить комментарий